قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۲/۰۵ - ۰۹:۰۵
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفت وگو با «سراج24»:

ورود مجریان انتخابات به فضای انتخابات آسیب‌زا است/ ورود زودهنگام به رقابت‌های انتخاباتی به نفع کشور نیست

آرین منش گفت: افرادی که به هر شکلی در عرصه انتخابات به عنوان مجری ، ناظر و... مشارکت دارند ورودشان به فضای انتخابات طبیعتا آسیب زا خواهد بود.

ورود مجریان انتخابات به فضای انتخابات آسیب‌زا است/ ورود زودهنگام به رقابت‌های انتخاباتی به نفع کشور نیست

جواد آرین منش در گفتگو با خبرنگار سیاسی« سراج24">سراج24» با اشاره به کلید خوردن فعالیت های حزبی و انتخاباتی برخی دولتمردان بیش از یکسال مانده به انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت:این مسئله در طول تاریخ پس از انقلاب همواره در اشکال گوناگونی وجود داشته است به طوری که اگر سابقه و پیشینه احزاب گذشته را مورد بررسی قرار دهید مشاهده خواهید کرد که در دولت آقای هاشمی تشکیلات کارگزاران شکل گرفت ، در دولت اصلاحات حزب مشارکت به وجود آمد و در دولت آقای احمدی نژاد مجموعه جریان پایداری به وجود آمد.

 

وی تصریح کرد:این یک امر جدیدی نیست و هم اکنون هم که حدود یک سال به انتخابات مجلس فرصت باقی مانده است به نظر می رسد که فعالیت های حزبی ، سیاسی و تشکیلاتی در حال شروع شدن است و همه تشکل ها کم کم زمینه ورود به عرصه انتخابات را مهیا می کنند اما نکته ای که به طور کلی در همه دولت ها مورد تاکید بوده این است که از امکانات دولت نباید در این زمینه استفاده شود همانگونه که از امکانات سایر نهادها نباید در ارتباط با انتخابات به نفع یک گروه ، جریان یا فرد خاصی استفاده شود.

 

آرین منش با بیان آسیب های ورود زود هنگام به فضای انتخابات خاطر نشان کرد: طبیعتا هرچه قدر به فضای انتخابات ورود زود هنگام داشته باشیم احتمال آسیب بیشتر است ؛ قطعا ورود زودهنگام به فضای انتخابات به نفع کشور نیست و هرچقدر بتوانیم با آرامش بیشتر وارد عرصه انتخابات شویم و با عقلانیت بیشتر و حفظ مواضع گروه ها ، جریان ها و وجود رقابت های سالم و سازنده به نظر می رسد که مفید تر و مناسب تر باشد.

 

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خصوص حضور برخی از دولتمردان از جمله معاونین رئیس جمهور ، وزرای دولت و... در فعالیت های انتخاباتی گفت: شخصیت هایی که به هر شکلی در عرصه انتخابات به عنوان مجری ، ناظر و... مشارکت دارند ورودشان به فضای انتخابات طبیعتا آسیب زا خواهد بود ؛ هرچه قدر دولت و نهادهای نظارت کننده مثل شورای نگهبان ، وزارت کشور ، استانداران ، فرمانداران و سایر نهادها و تشکلات دولتی بتوانند خودشان را از این قضیه مصون نگه دارند خیلی مفید تر خواهد بود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••